Henriëtte is jarig

Vandaag is Henriëtte jarig en daarom speciaal voor haar dit "blog"!

Lieve Henriëtte als 1e van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Ik ken Henriëtte nu zo'n 12 jaar. Ze kwam als klant bij me winkelen, voor haarzelf en voor haar 3 kinderen. Aangezien ze winkelen erg leuk vind zag ik haar dus vaak, we raakten aan de praat, hadden veel raakvlakken en konden veel met elkaar lachen! ...
Ik merkte dat ze mode en accessoires erg leuk vond, dat ze er feeling voor had. En zodoende vroeg ik of ze me eens wilde vervangen als ik een keer niet kon werken.
Dat wilde ze heel graag en dus was daar de 1e Zaterdag. Ik vond het uiteraard spannend, moest m'n winkel uit handen geven.
Maar ze deed het perfect, ik had me nergens zorgen om hoeven te maken.
Waar ik vrijwel altijd bezig ben met óf kleding inschrijven óf de administratie kan Henriëtte zich volledig voor de klanten inzetten en ze dus goed adviseren.

Wat is het fijn Henriëtte dat jij er bent als het nodig is. Met de 1e uitverkoop dag die altijd erg druk is, met de dagen dat Bart, Yinn en ik voor Mei things op pad zijn, als ik naar de tandarts, dokter, een uitvaart of wat dan ook moet. Als ik op Zaterdag een dagje vrij wil zijn.

Maar het is ook fijn dat je er bent als we op inkoop gaan. En dat we dan door het kletsen gewoon verkeerd rijden, en niet 1 keer...
Dat je mee kijkt wat bij de klanten past, wat leuk is om in te kopen.
Dat we aan 1 blik genoeg hebben om te weten wat we denken, dat we door 1 woord al weten over welke klant we het hebben.

Ik ben enorm blij met je en hoop dat je nog lang me wilt blijven helpen met en in de winkel.

Een hele gezellige dag gewenst, laat je lekker verwennen door je gezin!