Nieuws

Hallo lieve allemaal.

De vakantie is voorbij, de weken zijn omgevlogen, maar we hebben ’n heerlijke vakantie gehad, jullie hopelijk ook?

Ik heb de afgelopen week  hard gewerkt om alle kleding netjes te hangen, de winkel te poetsen en gezellig te maken. Ook zijn we op inkoop geweest en hebben o.a. hele mooie straps/schouderbanden voor aan je tas, riemen, oorbellen en mooie warme sjaals ingekocht, hoewel we aan die sjaals nog niet aan moeten denken hahaha! Dit alles kan je heel goed combineren met de hele mooie kleding die tot nu toe al ingebracht is, waarvoor dank! Ook Judith heeft weer nieuwe kleding ingebracht van Bij Juud, dit hangt achterin, er zitten  hele mooie dingen bij.

Vanaf dan mag er ook weer volop kleding en schoenen ingebracht worden.
Najaarskleding komt meteen in de winkel, voorjaarskleding mag ook al gebracht worden, deze sla ik thuis op en komt in Februari in de winkel.

Let u goed op ’t merk en de staat van de kleding, neem als uitgangspositie zou ik de kleding zelf nog kopen? Check anders voor de zekerheid de site. Het fijnste is als jullie kleding inbrengen in tassen en/of zakken, dit bergt ’t makkelijkste op voor mij.

Ik wil jullie nog 1 ding meegeven, soms neemt ‘n “oude” klant wat schuchter contact op met de vraag, ik ben al zo lang niet geweest (door wat voor omstandigheden dan ook) mag ik alsnog langs komen/inbrengen? Laat me 1 ding zeggen, jullie zijn altijd, echt altijd welkom om langs te komen. Of je maanden of jaren niet bent geweest, jullie zijn van harte welkom!

Dus aarzel niet en kom gezellig langs, ik hoop jullie snel te zien en te spreken!