Nieuws

Nou de Zomervakantie zit er weer op, de weken zijn voorbij gevlogen, bij jullie ook? Hebben jullie ’t fijn gehad? Wij zeker wel en ik ben er ook echt weer aan toe om lekker te gaan werken!

Dat heb ik de afgelopen weken ook al wat gedaan, heerlijk met de airco aan. Hij werkt goed, dus je kan volgende week gerust in deze temperaturen winterkleding komen passen!

Ik moet eerlijk zeggen, de winkel hangt vol, erg vol, er is zoveel moois gebracht, echt de moeite waard om te komen kijken.
Er mag vanaf Dinsdag ook gewoon ingebracht worden, najaarskleding komt meteen in de winkel, voorjaarskleding sla ik thuis op en komt in Februari 2024 in de winkel.

Ik moet echter wel op ’n paar puntjes wijzen. De rede hiervoor is dat ’t steeds drukker en drukker wordt wat ik enorm fijn vind en enorm waardeer. Maar ik moet ook aan mezelf denken…

- Kleding kan niet meer voor of na openingstijden afgegeven worden, enkel tussen 9.30-14.30 uur.
- U mag zoveel stuks inbrengen als u wil, maar tot 15 stuks kan ik, indien ’t niet druk is, meteen even nakijken. Heeft u meer dan 15 stuks dan leg ik deze achter neer en kijk ik ’t op ’n later moment na. U zult hiervoor, indien u de kleding terug wil, op en neer moeten rijden.
- Gepilde items ga ik niet meer ontpillen, dit kost zo enorm veel tijd en die tijd heb ik niet. Zorg dus zelf dat de kleding niet alleen schoon en fris gewassen is maar ook ontpild is. Hiervoor is ’n heel handig apparaatje te koop van o.a. Philips, kost weinig maar kleding knapt er wel van op!
- Ook heb ik ’n aantal merken die ik niet meer inneem omdat er ook afgelopen seizoenen weer nieuwe, duurdere merken bij zijn gekomen.
Het gaat om de volgende merken: B.Nosy-Hip&Go-Impuls-Little Miss Juliëtte-Loavies-My Jewellery-Ned-Numph-Steppin Out-Steps-Supertrash
Voor de merken Maison Scotch-Scotch r’Belle-Scotch Shrunk geldt dat deze over zijn gegaan in 1 merk, Scotch and Soda. Dat merk neem ik uiteraard nog wel in, maar de andere niet meer.
- Het kan zijn dat er nog ’n enkel merk hiervan in de winkel hangt, omdat ik dit in de vakantie besloten heb, maar ik verkoop dat uit en neem ’t niet meer in.
- Ervaring leert dat hoe beter de kleding eruit ziet hoe sneller ’t verkoopt. Dus zorg dat ’t schoon, fris, gestreken is, zonder gaatjes, ontpild etc. Let op de merkenlijst, deze staan heel duidelijk op de site, op alfabet. En let op ’t modebeeld, kleding ouder dan +- 2 jaar verkoopt echt niet!
- Zaterdag 16 September staat Jose, de vrouw van m’n vader, in de winkel. Wij gaan de hele dag voor Mei things op pad. Er kan deze dag geen kleding ingebracht worden!!

Dan zijn er wederom wegwerkzaamheden, ’t houdt helaas niet op… Vanaf nu tot aan volgende jaar zomer 2024 wordt er aan de Prins Bernhardlaan gewerkt.

De winkel is wel gewoon bereikbaar via de Oirschotseweg en de parkeerplaats aan de Prins Bernhardlaan is gelukkig gewoon geopend. Wel is deze maar aan 1 kant geopend, dus in,- en uitrijden is nu aan 1 kant mogelijk. Maar dat weerhoudt jullie er vast niet van om gewoon te komen toch?

Ik verheug me erop jullie weer te zien, nogmaals de collectie is echt super mooi, ook de nieuwe accessoires zijn erg mooi dus kom gezellig langs!

 

© 2010 - 2023 pitou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel