Nieuws

Het is niet meer mogelijk om kleding in te brengen. 

Dit kan vanaf September weer.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pitou stopt noodgedwongen met de verkoop van kinderkleding.
Wegens ‘n enorm groot aanbod van dameskleding in combinatie met ‘n klein pand heb ik gisterochtend helaas moeten besluiten om te stoppen met de kinderkleding. Ik zag ‘t al langer aankomen maar ‘t ging iedere keer nog net. Maar nu echt niet meer helaas, er is afgelopen week al zo ontzettend veel erg mooie dameskleding ingebracht, met name heel erg mooie jurken, en ’t is pas week 1 van ’t seizoen... Het past nu al niet meer op de gebruikelijke rekken en dus heb ik ‘t door moeten hangen naar achteren.

Wat ik nu nog heb aan kinderkleding hangt op 1 rek bij elkaar, ik neem niets nieuws meer in.

Excuses voor degene die altijd in kwamen brengen, maar ‘t is helaas niet anders. Uiteraard zijn jullie wel van harte welkom om je eigen dameskleding in te brengen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De winkel is weer omgetoverd tot voorjaar en bijna niet te herkennen, wat 'n kleuren, printjes, licht en gezelligheid! En bij elk item wat uit de doos kwam dacht ik: oh leuk, oh mooi! Hopelijk gaan jullie dat ook denken!

Er is nieuws wat betreft 't goede doel, lees dit even aandachtig door aub.
Zoals jullie weten gaat de kleding die ik niet kan gebruiken, of die aan 't eind van 't seizoen over is, naar de Voedselbank. Zij proberen 't 'n aantal weken te "verkopen" en hierna gaat 't via via naar Roemenië om daar mensen blij te maken met de mooie kleding.

Echter is de situatie door de oorlog nu zo dat zij niet in staat zijn om af te reizen, logisch.
De Voedselbank kwam met 't volgende voorstel;
De kleding wordt nog steeds door hen opgehaald en "verkocht". Echter na die paar weken willen zij ’t aan kringloopwinkel Stichting Handmelken geven. Deze kringloopwinkel verkoopt op vrijwillige basis o.a. kleding en nog veel meer wat zij krijgen van mensen of goede doelen. En aan 't eind van 't jaar kiezen zij 'n aantal van hun goede doelen en delen daar cheques aan uit. Dit zijn ieder jaar andere goede doelen uit Best. Zo heeft de Voedselbank afgelopen December nog 'n cheque van €2000,- gekregen.

Ook steunen zij bijvoorbeeld de lokale voetbalclubs door kansarme kinderen voetbalshirts te geven etc.

Ik heb mij goed voor laten lichten voor ik 'n beslissing heb genomen, maar ik vind deze oplossing prima aangezien er dan met de verkoop van jullie kleding diverse goede doelen ondersteund worden. En daar gaat 't om, toch!! En hopelijk is die rot oorlog heel snel voorbij en kan alles weer op de oude manier plaatsvinden…

Ik hoop oprecht dat jullie dit ook ondersteunen, mocht je dit geen goed plan vinden dan mag je op deze mail reageren. Bij geen reactie ga ik er vanuit dat je er mee akkoord gaat.

Aan wat er afgelopen seizoen gedoneerd is kan helaas geen aanspraak meer op gedaan worden aangezien ik dit pas te horen kreeg op ’t moment dat ze alle zakken op kwamen halen op 3 Februari.

Aanstaande Dinsdag gaat Pitou weer open en hoop ik jullie massaal te zien.
Ook mag er natuurlijk weer ingebracht worden! Echter… de winkel is al heel aardig gevuld. Broeken/rokken hangt helemaal vol, jurken bijna, schoenen bijna. Dus ik hoop dat er veel verkocht gaat worden zodat er plaats is voor de nieuwe aanvoer, anders bewaar ik de nieuwe aanvoer tijdelijk en zodra er plek is gaat dit erin, op volgorde van inbreng uiteraard.

© 2010 - 2024 pitou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel